Adi's FotoPage

By: Adi Indra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Feb-2009 17:32 Email | Share | | Bookmark
01242009 - FaMiLy DiNner - vIlLaGe ViEw

 
 
 
View all 10 photos...
Huh...susah gak amek gambar tgh mlm.tp arini aku br belajar 1 bende baru..iaitu ISO..kalu set rendah,gambar jd gelap..kalu set tinggi, gambar akan jadi terang...jd sbb mlm ni gelap gelita...aku pun set ISO tertinggi sampai 1600 utk tembak gambar...

balik rumah mula buat keje skolah...save gambar dan tengok kat laptop..pehal la sume gambar2 ni ade bintik2 putih...huh lagi skali....tula namenye NOISE!..." Hmm.." "Ooo itu macam ka???.." "..yes Mr Lee.."

jadi sekarang sudah ade : shutter speed - aperture - ISO


Monday, 9-Feb-2009 14:02 Email | Share | | Bookmark
01172009-BUTTERFINGERS UNPLUGGED

 
 
 
View all 17 photos...
1st time aku dngr lagu Butterfingers mase aku tingkatan 3...tahun 1996.mase tuh aku kat sarawak lagi.dngr lagu derang pon dlm radiu jer..skali dengar aku terus ske dan terus order kaset dier kat abang aku..mintak dier kirim.mmg aku rase band ni spesial mase tuh.bunyi gitar serak giler..maklum la mase tu pon tgh layan nirvana.aku yakin butterfingers akan jadi legenda musik malaysia pula lepas nih..huhu.......dan lepas 12 tahun,baru la aku dpt tengok derang maen live!!..wow

Aku xsempat nk setting kamera!!! (walaupun akucumetau gune speed shutter n aperture je.. heh)
nasib baek baru usik2 microsoft picture manager ptg tadi..ngehh ngeh..aku usik saturation,brightness n contrast..ape maksudnye, aku pon taratau..hantam sajalahh

body - aku punye
lens - ijat punye
external speedlight - ujung bulan 2!!


Sunday, 8-Feb-2009 04:19 Email | Share | | Bookmark
Hari Askar

 
 
 
View all 6 photos...
Aku pg dgn si panjang hari kerjaya askar....paling aku ske...topeng2 ngan uniformnyer..perghh


Sunday, 4-Jan-2009 07:14 Email | Share | | Bookmark
Tembakan pertama kali diluar rumah..Hasnol jadi mangseku...

 
 
 
View all 18 photos...
Huh..1st time aku amek gambar kt luar ni,gune nikon D70s yg haku br beli 2 ari lepas...tu pon body je..lens haku pinjam dgn si panjang....."tengkiu Jat.ko mmg tau aku dh kempunan nk amek gambo ni.."..ermm lens??..hah bulan depan ah.kumpul duit dlu.isap rokok 2 btg je sehari.lagi 18 btg pau memmember..hahahahh...

Aku sebenarnye x ske nk menaip2 nih..tapi pikir2 balik bagus gak...fotopages ni jd kire blog aku la.nak merapu pun ikot ske aku..bagus2..ataupun nnt aku dh terer amek gambar bole la tngk2 balik perkembangan aku dlm bidang ni kan??

Model2 yg aku amek gambar derang ni sumenye memmember skolah aku dulu..MRSMKCH 98..Onn,Hasnol,Pikor,Joe n Jasmie (kene tulis name ni..nnt kalu 30 tahun akan dtg,kompem aku dh lupe name derang..)



Sunday, 4-Mar-2007 01:37 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net